Philip_Stein_1200x570

Philip Stein - Natuurlijke Frequentie Technologie

Experten hebben het mogelijk gemaakt om de kracht van de natuur in te bouwen in de Philip Stein uurwerken en armbanden. De technologie maakt gebruik van natuurlijke frequenties die goed zijn voor de mensen. Philip Stein uurwerken en armbanden zijn ontwikkeld om ons te helpen ontspannen. De slaaparmbanden zijn er om onze slaapkwaliteit te verbeteren.

Ontdek de Natuurlijke Frequenties van de aarde

We zijn op aarde omgeven door heel veel lage frequentie golven. En deze zijn goed voor alle levende wezens. Ze zijn het resultaat van bliksems en intense zonne activiteit.

Elke seconde zijn er meerdere bliksems waar te nemen ergens op onze wereldbol. En deze zorgen voor een overvloed aan lage Natuurlijke Frequenties die daardoor voortdurend aanwezig zijn op de aarde. Een geschenk van de natuur aan de mensen want we hebben die nodig om goed te functioneren.

Waar bevinden de Natuurlijke Frequentie zich?

Natuurlijke Frequenties zitten gevangen tussen het aardoppervlak en de ionosfeer. De technologie van Philip Stein pikt die op en verbetert op die manier de kwaliteit van ons leven.

Hoe werkt de technologie van Philip Stein?

Onze moderne wereld omringt ons met kunstmatige elektromagnetische frequenties die geproduceerd worden door mensen. Elektrische leidingen, WiFi, mobilofoons, radiogolven, ... Die verstoren de opname door ons lichaam van de gezonde Natuurlijke Frequenties van de aarde. Die gezonde Natuurlijke Frequenties hebben we wel nodig.

De Natuurlijke Frequentie Technologie van Philip Stein pikt de Natuurlijke Frequenties uit onze omgeving en stuurt ze door naar ons lichaam.

Stem af op de frequentie van een kwaliteitsvoller leven

Onze ingenieurs hebben jaren onderzoek achter de rug om de juiste samenstelling van frequenties te bepalen, ze te testen en ze te kunnen oppikken. Uiteindelijk ontworpen ze een metalen plaatje dat werkt zoals een antenne die de juiste natuurlijke frequenties opneemt en doorgeeft aan ons lichaam.

Deze antenne is afgestemd om natuurlijke frequenties te ontvangen van 0.2 en 32.5 Hertz. Deze frequenties verbeteren onze functies en onze slaap.

Philip Stein uurwerken en armbanden zijn ontwikkeld om ons te helpen ontspannen. De slaaparmbanden zijn er om onze slaapkwaliteit te verbeteren.

Voordelen bij het dragen van een Philip Stein lifestyle product

  • Ontspanning: Hersenen in ontspannen toestand zenden frequenties uit tussen 7 en 9 Hertz. Deze zijn dezelfde als de Schumann resonanties. Dezelfde als de Natuurlijke Frequenties die ons omgeven. Philip Stein lifestyle producten ontvangen deze frequenties en geven ze door aan het lichaam. Zo zal je gedurende de hele dag in een ontspannen toestand zijn.
  • Focus: We worden dikwijls gestoord en belast met gebeurtenissen in ons leven die onze balans kunnen uit evenwicht brengen. Reken op Philip Stein uurwerken en armbanden om uw balans terug te vinden. Ze zullen je helpen terug te focussen op de echt belangrijke dingen in ons leven. Je goed voelgen
  • Positivisme: Een positieve houding kan wonderen doen voor je lichaam. De lifestyle producten van Philip Stein hebben de kracht om je positieve energie te geven en optimistisch in het leven te staan.
  • Beter slapen: Een goede nachtrust is het geheim voor een weergaloze dag! De Philip Stein slaaparmbanden helpen je op weg naar een diepe en kwaliteitsvolle slaap. Ze pikken juist de Natuurlijke Frequenties op die je slaap ondersteunen.

 

 


Ons aanbod

Philip_Stein_4_1440x600
Philip_Stein_2_1200x570 Philip_Stein_5_1440x600 Philip_Stein_2_1440x600 Philip_Stein_3_1440x600 Watch_1 Watch_2 Watch_6 Watch_4 Watch_7 Watch_3 Watch_5 Watch_8