NROP_16_03

Jacques du Manoir

Het verhaal achter Jacques du Manoir

Wij ontwerpen en vervaardigen al onze producten in Zwitserland. Gedreven door een team van jonge en ambitieuze individuen, zijn we een van de snelst groeiende accessoiremerken in Zwitserland geworden. We dromen echter groots, maar ons doel is om gefocust te blijven en trouw te blijven aan ons Zwitserse erfgoed. Kwaliteit en design zullen altijd de kern van ons merk blijven. Nieuwe kansen omarmen. En onszelf elke dag uitdagen met grote passie en echt vakmanschap.

Jacques du Manoir heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Of ze nu trendy, traditioneel of elegant zijn, Jacques du Manoir zorgt ervoor dat klanten over de hele wereld een horloge zullen vinden dat hen aanspreekt.

Deze geweldige keuze aan modellen maakt Jacques du Manoir een van de meest dynamische merken in de prijsklasse. Dit onderscheidt het merk van alle andere. Bovendien zorgt het authentieke SWISS MADE-label op elk horloge ervoor dat elke Jacques du Manoir een product van topkwaliteit is, gemaakt in Zwitserland.

 


Ons aanbod

NRO_21
NROP_15 NRO_08 NROP_07 NRO_01 NRO_02 NRO_05 NRO_06 NRO_07 NRO_11 NRO_12 NRO_20 NRO_22 NRO_29 NRO_45 NROP_08 NROP_12 NROP_17 NROP_21 NROP_22 NRO_41