Certina_1_Post

Certina

Certina is in 1888 opgericht door de broers Adolf en Alfred Kurth in Grenchen, Zwitserland. In 1908 introduceerden zij  hun eerste hoogwaardige zakhorloge. Certina staat voor betrouwbare uurwerken. Deze betrouwbaarheid wordt onderbouwd door waterdichtheid, grote schokbestendigheid en krasbestendigheid van het glas. Om dit keer op keer te kunnen garanderen worden er verschillende tests gedaan, waaraan de uurwerken voldoende moeten halen. Deze tests garanderen dubbele beveiliging (Double Secrurity DS).
 
Het logo van Certina is een schildpad. Een schildpad heeft een hard schild: schokbestendig, waterdicht en is daardoor sterk en betrouwbaar. Certina uurwerken bevatten een quartz of mechanische werk. Een quartz uurwerk is een uurwerk dat werkt op een batterij. Dit zorgt ervoor dat het horloge heel nauwkeurig is. Dit zou hoogstens 10 seconden kunnen verschillen op een jaar.
 
We hebben gekozen voor de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van Certina en verkopen dit merk al meer dan 50 jaar! Certina is een stoer merk dat kwalitatief goede uurwerken presenteert. Certina een uurwerk met een lang draagplezier.


Ons aanbod

Certina_7_News
Certina_2_News Certina_3_News Certina_5_News Certina_6_News Certina_News_1 Certina_News_2